De Studeerkamer in de Vortex

Project Visualiseren

Vortex Level 2

Gebaseerd op de theorie De Wet van Aantrekkingskracht” (Law of Attraction).

Welkom, hieronder vindt je een video over de geleide meditatie. De seminar heb ik ook een tijd live gedaan en is nu beschikbaar online.

Wanneer je maar wilt heb je toegang tot deze meditatie. Je kunt deze op je mobiel, iPad en gewone computer afspelen.

In deze geleide meditatie zullen we in de hart chakra de studeerkamer opbouwen en een ontmoeting maken met je leraar/hogere zelf, om vragen te stellen over je project. en je leert hoe je belemmerende gedachtes kunt weghalen.

Een geleide meditatie om in onze vortex je projecten te visualiseren. We gaan de…..

  • Hart Chakra, huis binnen gaan
  • Vragen te stellen aan je Hogere-Zelf en geeste-begeleiders / Guides.
  • Projecten en je levensdromen uitwerken in je vortex.
  • belemmerende gevoelens weghalen om je project te realiseren.
  • Ingevingen en toevalligheden zullen hierdoor gaan toenemen.

Door deze geleide meditatie regelmatig te doen, bereik je sneller en diepere meditaties, waardoor je meer inzichten krijgt en elke keer belemmerende gedachtes weet weg te halen.

In de meditatie; Bij het kampvuur ontmoet je mensen, je kunt een gesprek aangaan met je geestesbegeleider (hogere zelf sommige mensen noemen het hun bescherm-engel).

Als niet eerder je geestesbegeleider hebt ontmoet stel ik voor dat je in het begin de eerste keer alleen maar observeert en luistert wat er getoond en gezegd wordt. Laat het natuurlijk laat verlopen. Het is je eerste kennismaking. Naar mate je vaker contact hebt, dan kun je ook gerichte vragen stellen.

Maar op een gegeven moment kun je ook voorbereid je vortex ingaan met een vraag en die kun je dan daar bij het kampvuur stellen. als je niet direct een antwoord in woorden krijgt, krijg je het misschien met gevoelens, symbolen in beelden. Maar het kan ook dagen daarna zijn, dat je opeens duidelijk wordt, misschien iets getoond wordt je vindt een oplossing, het antwoord op jouw vraag in je meditatie. Let op intuïtieve ingevingen, en volg ze.

VOORBEREIDING:
Bereid jezelf voor door van te voren op te schrijven wat je in deze workshop wilt verbeteren of welk project je in je leven wilt bereiken.

 € 75,- 

Ga door naar BETALEN

LOG_IN ->> (Na betaling) Klik hier om de meditatie CD te beluisteren

Wanneer je maar wilt heb je toegang tot deze meditatie. Je kunt deze op je mobiel, iPad en gewone computer afspelen.