Affirmaties

Bij aanschaf van het programma “Jouw Innerlijke Kind Genezen” krijg je deze programma als cadeau erbij.

Affirmaties met prachtige tekeningen van Josephine Wall. NLP in het Nederlands. Deze affirmaties zullen je nog sneller helpen om je innerlijke kind te helen in combinatie met het hypnose programma. De affirmatie video is 20 min. metmooie beelden, kalme stem en rustgevende muziek.

Bij aanschaf van het hypnose regressie therapie “Jouw innerlijke genezen” krijg je deze affirmatie workshop gratis erbij, wil je alleen de affirmatie workshop doen ? Dat kan ook, zie hieronder hoe te bestellen. Je krijgt dan de online video en Handleiding voor je werkboek.

gratis affirmatie video ellenmentor.png

Hypnose Regressie Therapie

Jouw Innerlijke Kind Genezen

Om delen van jezelf terug te vinden en te helen. Bekijk de instructie video hieronder om een idee te krijgen, hoe en wat er gaat gebeuren in deze therapie en voor wie het bedoelt is.

 • Ben jij op zoek naar een manier om te spreken met je innerlijke kind en hem of haar te troosten?
 • Zou je willen dat je kon praten met jouw jongere zelf om woorden van wijsheid te geven?
 • Ongeacht welke leeftijd je nu bent, we hebben allemaal een innerlijke kind die behoefte heeft aan liefde en koestert te worden, je kunt nu beginnen met deze genezing, met dit programma “Jouw innerlijke kind genezen”.
 • Verbinden en spreken met je innerlijke kind, zodat jij het kan adviseren, liefde kan geven, zodat je kan genezen van je verleden.
 • Liefdevol en zorgzaam zijn voor wie je echt bent, zorgt ervoor dat je automatisch gezonde grenzen stelt in je relaties.
 • Deze hypnose heeft krachtige suggesties en door diepe ontspanning, zal jouw onderbewuste geest positieve verandering ontvangen.
 • Vrij te zijn van beperkende gedachten en negatieve zelf-spraak, het zal je vullen met genezende energie, en geeft je een manier om je innerlijke kind te genezen.
 • 1 van de meest krachtige gereedschap die beschikbaar is voor het helen van emotionele wonden en verbetering van jouw gevoel van eigenwaarde.
 • Een geleide meditatie met affirmaties, zorgt voor een volledige en blijvende wijziging omdat het zowel bewuste als onbewuste processen aanspreekt.

In deze geleide meditatie zal je deze innerlijke kinderen vinden, je gaat ze helpen en geven wat ze nodig hebben. Je gaat contact maken met deze gewonde kinderen uit je verleden, om te geven wat ze in de jeugd hebben gemist.

Je zult langzaam maar zeker weer herenigd worden met de pure, onschuldige kind binnen in je. Hierdoor kun jij weer vreugde, schoonheid en liefde in je eigen hart voelen.

Namaste _/|\_ Ellen

€ 15, –    CD   Klik hier betalen via Paypal = Affirmatie Workshop 

€ 75, –   CD  Klik hier betalen vai Paypal = Innerlijke kind Genezen + incl. Affirmatie workshop 

BANK : Als je via bank het geld wilt overmaken dan kan dat op ING Bankrekening

Vermeld welk programma je wilt in onderstaande formulier.

 • Voor particulieren zijn alle prijzen inclusief BTW, voor bedrijven zijn de tarieven exclusief 21% BTW
 • PayPal informatie, Je hoeft zelf geen PayPal te hebben om een betalen te doen, het gaat van je normale bank naar PayPal, het is heel gemakkelijk, net als Ideal. Wil je van bank naar bank klik dan op deze link voor informatie:

Ellenmentor logo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s