Innerlijke Kind Genezen

Hypnose Regressie Therapie

Jouw Innerlijke Kind Genezen

Om delen van jezelf terug te vinden en te helen. Bekijk de instructie video hieronder om een idee te krijgen, hoe en wat er gaat gebeuren in deze therapie en voor wie het bedoelt is.

De workshop bestaat uit:

 1. Jouw Innerlijke Kind Genezen
 2. 2 Affirmatie programma’s; 1 met mijn stem zodat je kunt luisteren. 1 zonder mijn stem zodat je zelf hardop kunt meespreken.
 3. Handleiding over hoe je affirmaties moet doen.

 

 • Ben jij op zoek naar een manier om te spreken met je innerlijke kind en hem of haar te troosten?
 • Zou je willen dat je kon praten met jouw jongere zelf om woorden van wijsheid te geven?
 • Ongeacht welke leeftijd je nu bent, we hebben allemaal een innerlijke kind die behoefte heeft aan liefde en koestert te worden, je kunt nu beginnen met deze genezing, met dit programma “Jouw innerlijke kind genezen”.
 • Verbinden en spreken met je innerlijke kind, zodat jij het kan adviseren, liefde kan geven, zodat je kan genezen van je verleden.
 • Liefdevol en zorgzaam zijn voor wie je echt bent, zorgt ervoor dat je automatisch gezonde grenzen stelt in je relaties.
 • Deze hypnose heeft krachtige suggesties en door diepe ontspanning, zal jouw onderbewuste geest positieve verandering ontvangen.
 • Vrij te zijn van beperkende gedachten en negatieve zelf-spraak, het zal je vullen met genezende energie, en geeft je een manier om je innerlijke kind te genezen.
 • 1 van de meest krachtige gereedschap die beschikbaar is voor het helen van emotionele wonden en verbetering van jouw gevoel van eigenwaarde.
 • Een geleide meditatie met affirmaties, zorgt voor een volledige en blijvende wijziging omdat het zowel bewuste als onbewuste processen aanspreekt.

In deze geleide meditatie zal je deze innerlijke kinderen vinden, je gaat ze helpen en geven wat ze nodig hebben. Je gaat contact maken met deze gewonde kinderen uit je verleden, om te geven wat ze in de jeugd hebben gemist.

Je zult langzaam maar zeker weer herenigd worden met de pure, onschuldige kind binnen in je. Hierdoor kun jij weer vreugde, schoonheid en liefde in je eigen hart voelen.

Namaste _/|\_ Ellen

Er zijn 2 mogelijkheden om deel te nemen:

Privé of Online.

1. ONLINE: Of je kunt dit doen in het comfort van je eigen huis.
Als je ervoor kiest om deze regressie therapie thuis te doen dan kun je de online CD aanschaffen.

Prijs is € 75, –           CD   Klik hier om via Paypal te betalen

Als je via bank het geld wilt overmaken dan kan dat op ING Bankrekening

2. PERSOONLIJK: Je kunt met mij persoonlijk een sessie doen, dit zal gebeuren in een privé-sessie. En je krijgt de online CD om het thuis zo vaak als je wilt te herhalen. Gebruik de formulier hieronder om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Privé + CD:  € 275,-p/p           CD   Klik hier om via PayPal te betalen

Voor afspraak te maken Klik hier op deze link.

Als je via bank het geld wilt overmaken dan kan dat op ING Bankrekening

Of neem contact met mij op met onderstaand formulier en je kunt ook direct bellen naar Mob: 0619235018

 • Voor particulieren zijn alle prijzen inclusief BTW, voor bedrijven zijn de tarieven exclusief 21% BTW
 • Tot 48 uur voor de sessie kun je de afspraak gratis verzetten of annuleren, daarna wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.
 • PayPal informatie, je hoeft zelf geen PayPal te hebben om een betalen te doen, het gaat van je normale bank naar PayPal. het is heel gemakkelijk. Wil je van bank naar bank klik dan op deze link voor informatie:

Ellenmentor logo